Voeding & leefstijl en het effect op jouw lichaam

Wist je dat je met voeding je herstel kunt bevorderen? Veel mensen denken dat je bij ziekte of na een operatie niet veel hoeft te eten omdat je immers niet veel beweegt. Het tegendeel is waar. Als je ziek bent of een blessure hebt is het juist belangrijk om genoeg voedingsstoffen tot je te nemen, maar bovenal de juiste voedingsstoffen tot je te nemen.  

kPNI-therapeut: Olaf van der Zanden MSc
Heb je behoefte aan voedingsadvies in relatie tot je blessure of ziekte? Of wil je gezond(er) (oud) worden? We werken sinds geruime tijd samen met kPNI-therapeut Olaf van der Zanden MSc. Bij kPNI (klinische Psycho-Neuro-Immunologie) wordt gezocht naar de oorzaken van het verminderde prestatievermogen van het lichaam. In plaats van te kijken naar de symptomen en het bestrijden ervan, wordt juist onderzocht hoe we de oorzaken kunnen verminderen of wegnemen. Kortom: Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt aangezet, met als resultaat gezond(er) (oud) worden. 

kPNI-therapeut Olaf van der Zanden helpt je in zijn behandeling met het aanpassen van voedings-, leef- en beweeggedrag, mogelijk aangevuld met het gebruik van voedingssupplementen. Het gaat hierbij om natuurlijke producten zoals vitamines, mineralen, sporenelementen, aminozuren, essentiĆ«le vetzuren en kruiden.

Afspraak maken met PNI therapeut Olaf?

Klik verder en maak direct een afspraak met Olaf! 
Afspraak maken