Fysio & Sport bestaat 5 jaar!

Het voelt nog altijd alsof we net zijn gestart, maar het is toch echt al 5 jaar geleden dat we de deuren van onze fysiotherapiepraktijk openden! We kijken met grote trots terug op veel mooie hoogtepunten!

Enkele hoogtepunten:
-        Samenwerkingsverbanden met lokale sportverenigingen
-        Uitbreiding van ons team  
-        De samenwerking met Sport Helden van Meijel
-        En vooral de positieve reacties van mensen die we hebben mogen helpen. Dit blijft ook voor de komende 5 jaar weer prioriteit nummer 1.

 

Tijd voor verandering
Vijf jaar geleden zijn Bart en William samen gestart vanuit de expertise sportfysiotherapie als belangrijk onderdeel naast reguliere fysiotherapie en echografie. In de afgelopen vijf jaar hebben wij onze eigen expertises uitgebreid door middel van cursussen en opleiding. Daarnaast haalden we met de komst van Miranda en Tom, naast een hoop plezier, ook meer expertise en specialisaties in huis.

Belangrijke expertises die wij inmiddels in huis hebben naast ons reguliere aanbod zijn:

-        Geriatriefysiotherapie
-        Manuele therapie
-        Dry needling 

 

‘Nieuwe’ naam en logo:
Wij zijn er trots op dat we ons scala aan expertises hebben uitgebreid. We zijn er voor iedereen! Of je nu jong, oud, sportief of niet- sportief bent. Voor de meeste klachten kun je bij ons terecht en daarmee helpen wij je graag. Want iedereen wil immers vooruit!  Hierin willen we ook de komende 5 jaar weer een actieve en begeleidende rol innemen daar waar nodig!

We willen dit gedachtegoed ook actief uitdragen en daarom veranderen we onze naam en logo. Geen grote veranderingen, maar wel een goede manier om onze communicatie beter aan te laten sluiten op alles wat we doen én willen uitdragen! Bekijk hieronder het resultaat.